1. Simon Bieri
  2. Funktionsideer til Droptables
  3. Torsdag 21 2017. december
  4.  Tilmeld dig via e-mail
Tilføj venligst en mulighed for at tilpasse tidszone og landsspecifikke formater som for dato, valuta osv.
For eksempel er dato fra en MySql-tabel i format
YMD
. I Droptables indstillinger skal det være muligt at ændre formatet til f.eks.
DMY,
så automatisk indstilles hver dato i en frontend-tabel til det tilpassede format.
Samme med valuta. For eksempel:
Amerikansk format er 1.234 , 56 .
Schweizisk format er 1 ' 123.56

Eller på anden måde ville det være rart at tilsidesætte visningen af ​​en frontend-tabel, så formatet kunne ændres der.
For eksempel:

if (strcmp($droptablefields->dbtablefield, 'datefiled') {
change_format($droptablefields->dbtablefield, 'm.d.Y h:i');
}

eller noget lignende.
Accepteret svarVenter på moderering
Hej,

Tak for din tilføjelse af din funktion her. Vi vil huske det for en fremtidig udgivelse!

1. mere end en måned siden
  2. Funktionsideer til Droptables