1. tgebauer
  2. Funktionsideer til WP File Download af WP File Download
  3. Onsdag 21 2017. juni
  4.  Tilmeld dig via e-mail
Jeg ved, at der er mulighed for et tilpasset ikon, men hvis du har en masse billeder tager det timer ...
Det ville være rart, hvis du kan implementere denne indstilling til et tema (afkrydsningsfelt, Vis billedtumler i stedet for ikon).
Lige nu er der ingen andre plugin der kan gøre det ... og jeg testede en masse ...

Og funktionen for tommelfingre findes allerede i WP ... så jeg skulle ikke være en stor ting ..!? Højre? ;)
Accepteret svarVenter på moderering
Hej,

Tak for din tilføjelse af din funktion her. Vi vil huske det for en fremtidig udgivelse!