1. ulrichmok
  2. Funktionsideer til WP File Download af WP File Download
  3. Tirsdag 26 2019. november
  4.  Tilmeld dig via e-mail
Uploadfunktionen via shortcode er stor.

Nu - Jeg leder efter en måde, hvordan jeg kan tillade visse brugere at uploade filer, men ikke andre.
Regelmæssige brugere skal simpelthen være i stand til at downloade filer på frontend, mens redaktører kan uploade.
Vi har mange forskellige mapper, og det ville være dejligt at blot tilføje en kortkode til redaktører til at administrere filer.

Alternativt kunne jeg oprette et nyt dokument med brugerbegrænsninger og tilføje en upload-kode.
Det er blevet nævnt, at det er en smule besværligt, da brugeren ikke kan vælge en bestemt uploadmappe.

Alligevel - bare et forslag. Ellers - fantastisk plug in!
Accepteret svarVenter på moderering
Hej,

Tak for din tilføjelse af din funktion her.

Nu - Jeg leder efter en måde, hvordan jeg kan tillade visse brugere at uploade filer, men ikke andre.
Regelmæssige brugere skal simpelthen være i stand til at downloade filer på frontend, mens redaktører kan uploade.
Vi har mange forskellige mapper, og det ville være dejligt at blot tilføje en kortkode til redaktører til at administrere filer.

Alternativt kunne jeg oprette et nyt dokument med brugerbegrænsninger og tilføje en upload-kode.
Det er blevet nævnt, at det er en smule besværligt, da brugeren ikke kan vælge en bestemt uploadmappe.

Ja, dette er en kraftfuld funktion til at begrænse uploadindstillingen efter brugers rolle ved hjælp af kortkode.
Da du er den første person anmodning, skal det diskuteres om tekniske problemer og brugernes krav om en fremtidig version.