1. tobstar
  2. Funktionsideer til WP File Download af WP File Download
  3. Fredag 04 2020. september
  4.  Tilmeld dig via e-mail
Tillad brugeruploade filer til deres egen kategorifrontend til klientportal-side i stedet for at oprette kortcode-upload for hver bruger.
Accepteret svarVenter på moderering
Hej,

Tak, fordi du kontakter os her om denne udvidelse.

Tillad brugeruploade filer til deres egen kategorifrontend til klientportal-side i stedet for at oprette kortcode-upload for hver bruger.

Denne funktion vil være nyttig i nogle tilfælde. Som din første anmodning vil vi overveje dette for en version, der kommer.

Mange tak!
Med venlig hilsen,
Accepteret svarVenter på moderering
Der er et arbejde rundt for dette emne. I mit tilfælde har jeg en brugerdefineret posttype til "Møder" og oprettet en frontend-indsendelsesformular, så brugerne kunne oprette nye møder fra frontend. Jeg oprettede CPT og formular ved hjælp af Metbox.io. I frontendformularen over beskrivelsesområdet er der en knap til WP File Download der åbner et popup-vindue. Dette gør det muligt for brugere fra frontend at oprette en kategori (derefter skal du opdatere browseren) og derefter uploade filer til den kategori . Ingen grund til at gå gennem instrumentbrættet. Du skal bare sikre dig, at dine tilladelser tillader oprettelse af kategorier for den pågældende brugergruppe, og deaktiver om nødvendigt "rediger kategorier", men lad "rediger egen kategori" være aktiveret.