1. AtelierAlves
  2. Funktionsideer til WP File Download af WP File Download
  3. Fredag 11 2020. september
  4.  Tilmeld dig via e-mail
Det ville være fantastisk, der var en mulighed for at tildele flere filer til en eller flere mapper. Lige nu, når jeg vælger flere filer, forsvinder muligheden for at tildele den samme fil til forskellige mapper, så jeg er nødt til at gå en efter en, og fordi jeg har mange mange filer, er det meget tidskrævende og besværligt.
Overvej venligst at tilføje denne funktion i fremtidige opdateringer, jeg er sikker på, at den også vil appellere til mange andre brugere!
Accepteret svarVenter på moderering
Hej,

Tak for din tilføjelse af din funktion her.

Det ville være fantastisk, der var en mulighed for at tildele flere filer til en eller flere mapper. Lige nu, når jeg vælger flere filer, forsvinder muligheden for at tildele den samme fil til forskellige mapper, så jeg er nødt til at gå en efter en, og fordi jeg har mange mange filer, er det meget tidskrævende og besværligt.
Overvej venligst at tilføje denne funktion i fremtidige opdateringer, jeg er sikker på, at den også vil appellere til mange andre brugere!

Ja, denne funktion vil være nyttig i nogle tilfælde, og den skal implementeres i fremtiden.
Vi skal dog indsamle et par flere kunders anmodninger for at bevise dets popularitet.
Under alle omstændigheder bemærkes dette i vores planlægningsområde.

Mange tak!
Skål,
Accepteret svarVenter på moderering
Jeg har den samme slags udfordring: en gang hvert par måneder er vi nødt til at uploade op til hundrede pdf-filer med noder i batch. Hver pdf skal have en kategori (musikinstrumentet) og tags (orkestret, delen (f.eks. 1. violin, 2. violin osv.) Lige nu kan vi kun tilføje kategorien og tags, når filen uploades en efter en.

At have en mulighed for at tildele (flere) tags og / eller kategorier i batch ville være meget nyttigt. Noget som: foretag et valg, tryk på en knap for at anvende kategorier og tags på alle valgte filer.

En alternativ tilgang: Hvis WP File Download kunne læse metadataene fra (pdf) dokumenter (f.eks. Nøgleordene), kunne metadataene bruges til automatisk at udfylde kategorier eller tags.