1. villamkod
  2. Funktionsideer til WP File Download af WP File Download
  3. Fredag 20 2018. juli
  4.  Tilmeld dig via e-mail
Kære JoomUnited,

Jeg vil synkronisere min servermappe med en kategori i WP File Download .

Jeg tror, ​​det er muligt.

Jeg fandt indstillingen File importør i dit plugin, det ville have gjort jobbet. Men jeg er nødt til at kalde det manuelt, hver gang du har brug for synkronisering.

Kan du lave en automatisk indstilling til dette?

Tak,

Zoltan Buzas
Accepteret svarVenter på moderering
Hej,

Tak for din anmodning om funktion her.
Jeg fandt indstillingen File importør i dit plugin, det ville have gjort jobbet. Men jeg er nødt til at kalde det manuelt, hver gang du har brug for synkronisering.
Kan du lave en automatisk indstilling til dette?

Dette er noget, vi har planlagt til en fremtidig større udgivelse: version 4.8 (vi er i øjeblikket i version 4.3. 22 ).

Selvom det er svært at give en præcis dato for frigivelse af nye funktioner af forskellige grunde.
Det afhænger hovedsageligt af den køreplan for udvikling, vi har defineret for udvikleren, og de problemer, vi kan støde på i løbet af denne periode :)

Accepteret svarVenter på moderering
Vær venlig at dette er vigtigt for os også !!