1. webkatten
  2. Funktionsideer til WP File Download af WP File Download
  3. Tirsdag 22 2020. september
  4.  Tilmeld dig via e-mail
Er der en måde at ændre søgeresultaterne på uden manuelt at vælge gear / indstillingsikonet og fjerne kolonner? dvs. fjerne hits og dato tilføjet kolonne? Jeg ved, at nogle af disse indstillinger kan ændres for de enkelte filer (dato tilføjet osv.), Men jeg kan ikke se en måde at redigere søgeresultaterne på. Tak!
Accepteret svarVenter på moderering
Hej,

Tak for din tilføjelse af din funktion her.

Er der en måde at ændre søgeresultaterne på uden manuelt at vælge gear / indstillingsikonet og fjerne kolonner? dvs. fjerne hits og dato tilføjet kolonne? Jeg ved, at nogle af disse indstillinger kan ændres for de enkelte filer (dato tilføjet osv.), Men jeg kan ikke se en måde at redigere søgeresultaterne på.

Ja, dette er ikke muligt i søgeresultatet i vores plugin. Du skal tilpasse skabelonen i et presserende tilfælde.
Vi er nødt til at diskutere mere om denne funktion, der frigives i den fremtidige version.