1. [email protected]
  2. Funktionsideer til WP File Download af WP File Download
  3. Torsdag 04 2020. juni
  4.  Tilmeld dig via e-mail
Es sollte möglich hans næste ordner zwischen dem Website-server og en enkelt Cloud-Speicher til forskellige.
Accepteret svarVenter på moderering
Hej,

Tak for din tilføjelse af din funktion her.

Es sollte möglich hans næste ordner zwischen dem Website-server og en enkelt Cloud-Speicher til forskellige.

Vi vil huske det for en fremtidig udgivelse! Dog er dit krav så specifikt.
Når du først er tilsluttet Cloud-server, kan du nu oprette sky-kategorier og uploade filer.

PS: Skriv venligst på engelsk i de næste svar!