1. [email protected]
  2. Funktionsideer til WP File Download af WP File Download
  3. Torsdag 28 2018. juni
  4.  Tilmeld dig via e-mail
Opdater knappen "Download" til "Vis side / Besøg websted / ect" for eksterne ressourcer, der fører til gyldige webadresser.

For eksempel indtastes en ekstern ressource i WPFD med følgende:

Titel: Zapier API-dokumentation
Type: Eksterne ressourcer
URL: https://zapier.com/learn/apis/

Når knappen vises på webstedet, siger knappen "Download". Når det klikkes, forventer brugeren at downloade noget ... ikke føres til et andet websted.

----
Noget i retning af dette ville blive føjet til tpl.php:

<?php if ((int) WpfdBase::loadValue($this->params, 'showdownload', 1) === 1) : ?>
<?php
$bg_download = WpfdBase::loadValue($this->params, 'bgdownloadlink', '');
$color_download = WpfdBase::loadValue(
$this->params,
'colordownloadlink',
''
);
$download_style = '';
if ($bg_download !== '') {
$download_style .= 'background-color:' . $bg_download . ';';
}
if ($color_download !== '') {
$download_style .= 'color:' . $color_download . ';';
}
?>
<!-- DETECT FORMAT -->
$format = '';
if ($format == 'html') {
$format .= 'Open Page';';
} else {
$format .= 'Download';';
}
<a class="downloadlink wpfd_downloadlink"
href="/<?php echo esc_url($file->linkdownload) ?>" style="<?php echo esc_html($download_style); ?>">
<!-- BUTTON TEXT DEPENDENT ON FORMAT -->
<?php esc_html_e('$format', 'wpfd'); ?>
<i class="zmdi zmdi-cloud-download wpfd-download"></i>
</a>
<?php endif; ?>
Accepteret svarVenter på moderering
Hej,

Tak, fordi du kontakter os her om denne udvidelse.
Opdater knappen "Download" til "Vis side / Besøg websted / ect" for eksterne ressourcer, der fører til gyldige webadresser

Denne funktion er umulig nu. Du kan tilpasse dit eget tema.
For mere information: https://www.joomunited.com/documentation/wp-file-download-documentation#toc-3-3-create-your-own-theme