1. Audiovias
  2. Funktionsideer til WP File Download af WP File Download
  3. Torsdag 31 2019. januar
  4.  Tilmeld dig via e-mail
Meget godt, det er muligt at oprette et søgefelt, der kun søger i bestemte kategorier. Min intention på grund af det store antal filer efter kategori, jeg har, er at oprette en søgemaskine, der kun søger i en bestemt kategori, det hjælper mig ikke med at vælge kategorien i rullelisten, da jeg har mange (derudover er der kategorier, som jeg ikke ønsker at vises i rullemenuen), og rullemenuen er meget stor.
Accepteret svarVenter på moderering
Hej,

Tak for din anmodning om funktion her.
det er muligt at oprette et søgefelt, der kun søger i bestemte kategorier. Min intention på grund af det store antal filer efter kategori, jeg har, er at oprette en søgemaskine, der kun søger i en bestemt kategori, det hjælper mig ikke med at vælge kategorien i rullelisten, da jeg har mange (derudover er der kategorier, som jeg ikke ønsker at vises i rullemenuen), og rullemenuen er meget stor.

Dette er noget, vi har planlagt til en fremtidig større udgivelse: version 4.6 (vi er i øjeblikket i version 4.5 ).

Selvom det er svært at give en præcis dato for frigivelse af nye funktioner af forskellige grunde.
Det afhænger hovedsageligt af den køreplan for udvikling, vi har defineret for udvikleren, og de problemer, vi kan støde på i løbet af denne periode :)

Accepteret svarVenter på moderering
+1 for dette.

Noget uslebne idé om tidslinjen?
Accepteret svarVenter på moderering
Hej awitte,

Tak, fordi du kontakter os her om denne udvidelse.
Noget uslebne idé om tidslinjen?

Jeg er ikke sikker, men det kan være et par måneder.