1. dviolante
  2. Funktionsideer til WP File Download af WP File Download
  3. Mandag 29 2017. maj
  4.  Tilmeld dig via e-mail
Hej, det ville være dejligt at have mulighed for at have multi-serach-motorer, og fortæl i hver motor i hvilken kategori / underkategorier den skal søge.
Tak
Accepteret svarVenter på moderering
Hej,

Tak, fordi du kontakter os her om denne udvidelse.
det ville være dejligt at have mulighed for at have flerserach-motorer, og i hver motor fortælle i hvilken kategori / underkategorier den skal søge.

Beklager, hvilken udvidelse / plugin nævner du her?

Skål,
Accepteret svarVenter på moderering
Hej, WP File Download s, mmm mærkelig, jeg valgte at skrive i WP File Download s anmodning Funktioner. ;)
Accepteret svarVenter på moderering
Hej,

Ja, du kan filtrere kategori / sub-one, inden du søger. For flere detaljer:
https://www.joomunited.com/ wordpress -demo / wp-file-download-search-engine/

Håber det hjælper!
Skål,
Accepteret svarVenter på moderering
Mmmm nej, det er ikke, hvad jeg mente.
Jeg har allerede WP File download og jeg ved, at der er en serach-motor, der viser ALLE af kategorier og underkategorier i kategorifilteret. ;)

Hvad jeg mente, er at have et andet eller tredje eller et ubegrænset antal NY Søgemaskiner (med anden kortkode hver for sig selvfølgelig), hvor du i hver kan vælge, hvilken af ​​kategorierne der skal vises i kategorifilteret, for eksempel i din demo siger Kategorier Filter Vælg en, og dette valg viser ALLE af dine kategorier / underkategorier / underkategorier .... ideen er kun at vise for eksempel i en søgemaskinkategori Filtrer dette og kun dette (cat / subcat / sub subcat):

GDD-temakategori
Underkategori 1
Suc kategori 2
Ny kategori 3
Underkategori

Og i en anden NY søgemaskine (med anden kortkode), der kun vises i søgefilteret (kat / underkat):

Tabel tema kategori
Underkategori 1
Underkategori 2

Så med dette kunne vi have mange søgemaskiner, som vi har brug for bare for at vise, hvad vi vil filtrere.
Jeg håber, jeg har forklaret korrekt, min engelsk er ikke så god, og det er svært for mig at udtrykke, hvad jeg synes på engelsk.

Tak
Accepteret svarVenter på moderering
Hej,

Tak for anmodningen!
Søgemaskinen i konfigurationen er en kortkodesgenerator, du kan generere og bruge så mange kortkoder, som du vil med forskellige konfigurationer.
Grænsen er, at du kan vælge en rodkategori som standard (ikke en liste over kategorier), er det punktet? (bare for at afklare).

Tak, jubel,
Accepteret svarVenter på moderering
Hvis jeg forstod dig korrekt, er begrænsningen lige nu, at jeg IKKE kan vælge specifikke kategorier, der skal vises i select, som standard vises ROOT-kategorien.

Ja, mit punkt er at have muligheden for at vælge en bestemt kategori og ikke roden.

Tilføj f.eks. I en kortkode en ekstra tekst, der fortæller, hvilken kategori der skal kaldes ... cat_ID = "catIDnumber" eller noget i den retning.

[wpfd_search cat_filter = "1" tag_filter = "1" display_tag = "afkrydsningsfelt" create_filter = "0" update_filter = "0" file_per_page = " 30 " cat_ID = " 267 "]

Og med dette viser søgemaskinen kun kategorien med id 267 og underkategorier / underkategorier i denne ID 267- kategori

[REDIGERE]

For eksempel er jeg ved at udvikle et websted på 3 sprog og noget indhold er begrænset til bestemte lande, jeg bruger WPML til flersproget og brugerdefineret indhold efter land (ved iControlWP) plugin til at kontrollere oplysninger om lande.

I WP File Download plugin har jeg forskellige kategorier til download af filer til bestemte lande, for eksempel Guatemala, Costa Rica, Mexico, Brasil, Panamá, alle har underkategorier

Mexico
Manualer
Brochurer
Dataark

Panamá
Manualer
Brochurer
Dataark

Guatemala
Manualer
Brochurer
Dataark

Og så videre...

Med indhold efter land-plugin kan jeg kontrollere, hvilke oplysninger der vises i hvilket land, og med dette plugin kan jeg vise, hvilken SØGNEMOTOR der vises.

Og med min FUNKTIONSBEGRÆNSNING vil jeg være i stand til at vise for hvert land en SØGEMOTOR med sin EGNE kategori. Og de vil ikke se filerne fra andre kategorier (lande)

Jeg forklarer mig korrekt?

Tak
Accepteret svarVenter på moderering
Det er korrekt. I søgemaskinen kan du vælge en hvilken som helst kategori med sin egen underkategori, der skal indlæses. som standard.
Hvad du IKKE kan gøre, er at vælge et sæt kategorier, for eksempel flere underkategorier.

tak for tilbagemeldingen
Accepteret svarVenter på moderering
Hej tristan, tak for dit svar.
Så denne funktion / idé er mulig for fremtiden?

(Jeg ved, hvad jeg har brug for, jeg kan vise kategorierne ved hjælp af kategorierne shortcode [wpfd_category id = ' 267 '], men dette tema har ikke et søgefelt)