1. Indego
  2. Funktionsideer til WP File Download af WP File Download
  3. Torsdag 14 2018. juni
  4.  Tilmeld dig via e-mail
Hej,

Det ville være dejligt, hvis der var en mulighed for at vise miniaturer til billedfiler i stedet for de generiske ikoner, for at give brugerne et hurtigere og bedre overblik over de filer, de er ved at downloade. Preview-funktionen hjælper, men er selvfølgelig meget langsommere ved første indtryk, især når der er masser af filer.
Ideelt set skal administratorer også være i stand til at definere størrelsen på miniaturebillederne via indstillinger.
Accepteret svarVenter på moderering
Hej,

Tak for din anmodning om funktion her. Dette er noget, vi har planlagt til en fremtidig større udgivelse: version 4.5 (vi er i øjeblikket i version 4.3. 19 ).

Selvom det er svært at give en præcis dato for frigivelse af nye funktioner af forskellige grunde.
Det afhænger hovedsageligt af den køreplan for udvikling, vi har defineret for udvikleren, og de problemer, vi kan støde på i løbet af denne periode :)

Accepteret svarVenter på moderering
Det er dejligt at høre!