1. sddadmin
  2. Funktionsideer til WP File Download af WP File Download
  3. Onsdag 04 2019. september
  4.  Tilmeld dig via e-mail
Jeg vil gerne bruge træets tema, hvor jeg kan gennemse mine filer ved at udvide kategorier en efter en.
Dette kan gøres for en bestemt kategori, men ikke fra rod.

Når du bruger [Wpfd_category] -tag uden en id-attribut (dvs. viser ikke en enkelt kategori, men alle kategorier), det viser kun filer (i hvilken rækkefølge vi har konfigureret vha. kategorien Shortcode Generator), men ikke kategorier.
Accepteret svarVenter på moderering
Hej,

Tak for din tilføjelse af din funktion her.
Jeg vil gerne bruge træets tema, hvor jeg kan gennemse mine filer ved at udvide kategorier en efter en.
Dette kan gøres for en bestemt kategori, men ikke fra rod.

Når du bruger mærket [wpfd_category] uden en id-attribut (dvs. ikke viser en enkelt kategori, men alle kategorier), vises det kun filer (i hvilken rækkefølge vi har konfigureret ved hjælp af kategorien Shortcode Generator), men ikke kategorier.

Ja, det lyder interessant i nogle tilfælde. I hvert fald bemærkede vi det i vores planlægningsliste.