Torsdag den 24. oktober 2019
  1 Svar
  3.1K besøg
  Tilmeld
Det ville være godt, når WP File Download sender e-mails, når en ny fil uploades eller redigeres eller opdateres, har et tag som {file_link} for at oprette et link i e-mail-kroppen til disse filer. URL'en skal også være til URL'en til den side / sektion, hvor filerne er. Også det samme for kategorien, skal være et link.

Som den måde, det sendes, er mails lige nu ved hjælp af de faktiske tags {category}, {website_url}, {file_name} (jeg vil ikke lyde uhøfligt) ubrugelige, fordi de kun siger navnet på en kategori, den primære url for websted (i stedet for sektionen hvor er er filerne) og kun filnavnet (uden det vigtigste: et link til at downloade det og også have filtypenavnet for at vide, hvilken type fil der blev uploadet, ændret) .

Ideen her er at give brugerne en hurtig måde (1 klik) til at se den nye uploadede fil og downloade den hurtigt.

Jeg håber, jeg har forklaret mig korrekt.
EN
mere end en måned siden
Hej,

Tak for din tilføjelse af din funktion her.

Det ville være godt, når WP File Download sender e-mails, når en ny fil uploades eller redigeres eller opdateres, har et tag som {file_link} for at oprette et link i e-mail-kroppen til disse filer. URL'en skal også være til URL'en til den side / sektion, hvor filerne er. Også det samme for kategorien, skal være et link.

Som den måde, det sendes, er mails lige nu ved hjælp af de faktiske tags {category}, {website_url}, {file_name} (jeg vil ikke lyde uhøfligt) ubrugelige, fordi de kun siger navnet på en kategori, den primære url for websted (i stedet for sektionen hvor er er filerne) og kun filnavnet (uden det vigtigste: et link til at downloade det og også have filtypenavnet for at vide, hvilken type fil der blev uploadet, ændret) .

Ideen her er at give brugerne en hurtig måde (1 klik) til at se den nye uploadede fil og downloade den hurtigt.

Ja, det er så praktisk og sparer tid for brugerne, vi vil tage et dybere kig på dette for en fremtidig version.