1. [email protected]
  2. Funktionsideer til WP File Download af WP File Download
  3. Onsdag den 15 2020. april
  4.  Tilmeld dig via e-mail
Kortkode til flere kategorier.
Med en kortkode skal det være muligt at vælge flere kategorier, fordi ikke alle kategorier, du vil stille til rådighed, altid er i den samme mappe.
Accepteret svarVenter på moderering
Hej,

Tak for din tilføjelse af din funktion her.

Med en kortkode skal det være muligt at vælge flere kategorier, fordi ikke alle kategorier, du vil stille til rådighed, altid er i den samme mappe.

Dette lyder godt i nogle tilfælde. Vi overvejer det for en version, der kommer.