1. dinmix
  2. Funktionsideer til WP File Download af WP File Download
  3. Torsdag 28 2018. juni
  4.  Tilmeld dig via e-mail
Kort kode til at vise det seneste indlæg fra underkategorien.Jeg har en kategori kaldet Meddelelse med underkategorien kaldet 2018, så det vil være sådan:

Bekendtgørelse

2018
2017
Alle filerne i år tilføjer jeg i 2018 underkategorier, og jeg opretter en anden underkategoriopkald 2019 næste år.

Mit spørgsmål er, hvis det er muligt at vise den nyeste fil i underkategorierne ved hjælp af kortkode til overordnet?

Selskabsmeddelelse id er " 29 ", så jeg ønsker at vise alle de nyeste filer, der er i underkategori som i øjeblikket er i 2018

I øjeblikket vil det kun filerne i Meddelelse, men ikke underkategorien. Det er dejligt at kunne vise alle sidefiler fra underkategorien bare ved at bruge overordnet id /
Accepteret svarVenter på moderering
Hej,

Tak for din tilføjelse af din funktion her.
Mit spørgsmål er, hvis det er muligt at vise den nyeste fil i underkategorierne ved hjælp af kortkode til overordnet?

Denne funktion er umulig nu med vores plugin. Vi vil huske det for en fremtidig udgivelse!