1. indeni
  2. Funktionsideer til WP File Download af WP File Download
  3. Mandag 21 2020. september
  4.  Tilmeld dig via e-mail
Hvordan lader jeg kategoritræet være åbent som i dette eksempel:

https://www.joomunited.com/ wordpress -demo / wp-file-download-default-theme /

Når jeg åbner min side, hvor filerne er, er min kun lukket, se det vedhæftede billede.

Tak.
Vedhæftede filer (1)
Accepteret svarVenter på moderering
Hej,

Tak, fordi du kontakter os her om denne udvidelse.

Hvordan lader jeg kategoritræet være åbent som i dette eksempel:

https://www.joomunited.com/ wordpress -demo / wp-file-download-default-theme /

Når jeg åbner min side, hvor filerne er, er min kun lukket, se det vedhæftede billede.

Det kan være, at dine underkategorier er tomme, og indstillingen "Vis tomme mapper" er deaktiveret.

Gå her for mere information:
https://www.joomunited.com/ wordpress -documentation / wp-fil-download / 227-wp-fil-download-konfiguration # toc-frontend-fane

Hvis det stadig er problemet, så send os en billet (menu Support> Supportbillet). Vores ansvarlige udvikler vil se på det.