Mandag 14. oktober 2019
  3 Svar
  3,3 tusind besøg
  Tilmeld
Kategori - tilføj beskrivelsesmulighed for kategori og vis beskrivelsesoplysninger som header i filstruktur
EN
mere end en måned siden
Hej,

Tak for din tilføjelse af din funktion her.

Kategori - tilføj beskrivelsesmulighed for kategori og vis beskrivelsesoplysninger som header i filstruktur

Ja, det kan være nyttigt i nogle tilfælde. Vi vil overveje det for en version, der kommer.

Skål,
R
mere end en måned siden
Ja tak!
Jeg brugte virkelig også denne funktion ... Lidt skuffet, da jeg ikke tjekkede dette, før jeg købte:(
Seams til mig, det skulle være en grundlæggende funktion ...

Kan I alligevel vise mig vejen for at tilføje et sådant felt?
Kan jeg åbne en billet eller noget? Tak for det store samlede plugin!
EN
mere end en måned siden
Hej robsoncarvalho,

Tak, fordi du kontakter os her om denne udvidelse.

Alligevel, kan I vise mig vejen til at tilføje et sådant felt? Kan jeg åbne en billet eller noget?

Send os en billet for en presserende sag (menu Support> Support-billet).
Vores ansvarlige udvikler vil se på det.