1. changex.center
  2. Funktionsideer til WP File Download af WP File Download
  3. Torsdag 24 2020. september
  4.  Tilmeld dig via e-mail
En ekstra funktion, der virkelig ville forbedre vores brugeroplevelse på vores websted, ville være at indstille synligheden til offentlig / privat for hver enkelt fil inden for en kategori i stedet for kun for selve kategorien.

Overvej følgende scenarie:

Vi har et online kursus, men brugerne kan købe forskellige pakker (bronze, sølv og guld pakke). Bronzepakken giver dig kun de grundlæggende skabelonfiler, mens guldpakken giver brugeren adgang til alle tilgængelige filer. I stedet for at tilføje flere kategorier af filer til den samme lektion, vil vi gerne være i stand til at liste alle filer, der er knyttet til den lektion, i en kategori, men indstil derefter filerne på guldniveau til kun at være tilgængelige for guldbrugerroller.

I øjeblikket ser brugerens side sådan ud, fordi de har en guldmedlemskabsstatus og kan se alle kategorikortkoder tilføjet til lektionen. Ideelt set vil vi kun have alle filerne i en tabel.
Vedhæftede filer (1)
Accepteret svarVenter på moderering
Hej,

Tak for din tilføjelse af din funktion her.

Vi har et online kursus, men brugerne kan købe forskellige pakker (bronze, sølv og guld pakke). Bronzepakken giver dig kun de grundlæggende skabelonfiler, mens guldpakken giver brugeren adgang til alle tilgængelige filer. I stedet for at tilføje flere kategorier af filer til den samme lektion, vil vi gerne være i stand til at liste alle filer, der er knyttet til den lektion, i en kategori, men indstil derefter filerne på guldniveau til kun at være tilgængelige for guldbrugerroller.

I øjeblikket ser brugerens side sådan ud, fordi de har en guldmedlemskabsstatus og kan se alle kategorikortkoder tilføjet til lektionen. Ideelt set vil vi kun have alle filerne i en tabel.

I øjeblikket er denne funktion ikke mulig for filer i vores plugin, vi ser på det i den fremtidige version.
I din situation kan du oprette en overordnet kategori og 3 underkategorier svarende til pakkerne.

Håber det hjælper!
Skål,
Accepteret svarVenter på moderering
Tak for dit svar. Jeg prøvede underkategorierne, men desværre viser den en mappe, der skal klikkes på for at blive udvidet. Vi vil gerne have, at filerne straks vises, uden at brugeren skal klikke for at åbne en mappe først.

Jeg håber ærligt, at du kan indarbejde dette i den fremtidige version. :)
Accepteret svarVenter på moderering
Hej,

Tak for at komme tilbage til mig med mere information.

. Jeg prøvede underkategorierne, men desværre viser den en mappe, der skal klikkes på for at blive udvidet. Vi vil gerne have, at filerne straks vises, uden at brugeren skal klikke for at åbne en mappe først.

Jeg håber ærligt, at du kan indarbejde dette i den fremtidige version. :)

Vores udvikler kan hjælpe dig med at udvide underkategorier uden at klikke.
Under alle omstændigheder blev dette bemærket i vores planlægningsområde.