1. columdonnelly
  2. Funktionsideer til WP File Download af WP File Download
  3. Torsdag 06 2017. april
  4.  Tilmeld dig via e-mail
Hej, efter min supportanmodning foreslår jeg hermed en tilføjelse til statistikker: ville det ikke være vidunderligt, hvis vi kunne vise, hvilken fil hver bruger har downloadet eller set?

Det er en almindelig funktion i andre plugins i samme kategori, og det er synd, at vi mangler det i WP File Download !
Accepteret svarVenter på moderering
Hej,

Tak, fordi du kontakter os her om denne udvidelse.
Downloadstatistisk funktion findes allerede i WP File Download . Du kan spore filerne, der downloades, men ikke vises.
For flere detaljer: https://www.joomunited.com/documentation/wp-file-download-documentation#toc-2-6-file-download-statistics

Mange tak!
Skål,
Accepteret svarVenter på moderering
Hej!
Hvad der ville være nyttigt er muligheden for at holde styr på hver download / visning fra registrerede brugere, som desværre ikke er mulig på nuværende tidspunkt.
Tak skal du have!
Colum
Accepteret svarVenter på moderering
Hej columdonnelly,

Tak for dit svar.
Ja, dette er noget, der ikke er implementeret endnu. Men du kan begrænse registrerede brugere til kun at downloade filerne.

Mange tak!
Skål,
Accepteret svarVenter på moderering
En funktion, som jeg også ser frem til at have. En profilside for registrerede medlemmer, hvor de kan se deres downloadede filer og vise downloadstatistik : D

Fortsæt det gode arbejde.

Tak
Accepteret svarVenter på moderering
Hej sri_87,

Tak for din tilføjelse af din funktion her. Vi vil huske det for en fremtidig udgivelse!