1. chernandez
  2. Funktionsideer til WP File Download af WP File Download
  3. Onsdag 28 2019. august
  4.  Tilmeld dig via e-mail
Det ville være dejligt, hvis dette kunne tilføjes. Jeg har allerede WP-fil Download og support til delte drev ville være ideel for os klienter, der opretter et intranet eller filarkiv
Accepteret svarVenter på moderering
Hej,

Tak for din anmodning om funktion her.

Det ville være dejligt, hvis dette kunne tilføjes. Jeg har allerede WP-fil Download og support til delte drev ville være ideel for os klienter, der opretter et intranet eller filarkiv

Dette er noget, vi har planlagt til en fremtidig Cloud-addon-version: version 4.7 (vi er i øjeblikket i version 4.1. 9 ).

Selvom det er svært at give en præcis dato for frigivelse af nye funktioner af forskellige grunde.
Det afhænger hovedsageligt af den køreplan for udvikling, vi har defineret for udvikleren, og de problemer, vi kan støde på i løbet af denne periode :)