1. Richard Aguiar
  2. Funktionsideer til WP File Download af WP File Download
  3. Tirsdag 19 2020. maj
  4.  Tilmeld dig via e-mail
Jeg er nødt til at lægge flere filer på min hjemmeside til download, filer i. PNG, .PSD, .JPEG og .CDR format

men jeg har brug for, at personen skal kunne se det umiddelbart før det downloades, som disse sider nedenfor

01 - http://pngimg.com/imgs/animals/bear/
02 - https://br.freepik.com/

tipo assim igual o anexo em .png

os arquivos vão estar no meu google drive
Vedhæftede filer (1)
Referencer
  1. http://pngimg.com/imgs/animals/bear/
  2. https://br.freepik.com/
Accepteret svarVenter på moderering
Hej,

Tak, fordi du kontakter os her om denne udvidelse.

Jeg er nødt til at lægge flere filer på min hjemmeside til download, filer i. PNG, .PSD, .JPEG og .CDR format

men jeg har brug for, at personen skal kunne se det umiddelbart før det downloades, som disse sider nedenfor

01 - http://pngimg.com/imgs/animals/bear/
02 - https://br.freepik.com/

tipo assim igual o anexo em .png

os arquivos vão estar no meu google drive

Dette er noget muligt i vores WP File download men brugere skal klikke på knappen Preview for at se filerne.
Hvis du vil se miniaturerne med det samme, skal du bruge Brugerdefinerede ikonindstillinger i vores plugin:

https://www.joomunited.com/ wordpress -documentation / wp-file-download / 226-wp-file-download-temaer # toc-2-custom-icon

Gå her for flere detaljer: https://www.joomunited.com/ wordpress -demo / wp-file-download-default-theme /

Håber det hjælper!
Med venlig hilsen,
Accepteret svarVenter på moderering
Jeg forstår, men jeg har brug for at se mere end 180 tusinde filer, ville det være vanskeligt at foretage en brugerdefineret ikon for hver fil.

har du ikke nogen kode at bruge i værktøjet for at kunne se den uden at skulle åbne filen eller noget?
Accepteret svarVenter på moderering
Hej,

Tak for at komme tilbage til mig med mere information.

Jeg forstår, men jeg har brug for at se mere end 180 tusinde filer, ville det være vanskeligt at foretage en brugerdefineret ikon for hver fil.

har du ikke nogen kode at bruge i værktøjet for at kunne se den uden at skulle åbne filen eller noget?

Indstillingen skal implementeres i dit tilfælde. Vi vil overveje at tilføje det i vores køreplan.

Mange tak!
Med venlig hilsen,
Accepteret svarVenter på moderering
Mange tak =) Jeg købte den komplette pakke til Wordpress . tror du, at indtil 05 / 25 / 2020 denne ressource skulle arbejde på min hjemmeside?

fordi lanceringen af filerne til salg finder sted den 05 / 28 / 2020
Accepteret svarVenter på moderering
Hej,

Tak for din venlige tillid til vores plugin.

Jeg købte den komplette pakke til Wordpress . tror du, at indtil 05 / 25 / 2020 denne ressource skulle arbejde på min hjemmeside?

fordi lanceringen af filerne til salg finder sted den 05 / 28 / 2020

Som du ved, er der en masse interessante funktioner, der venter på os.
Så det kunne ikke implementere denne funktion på meget kort tid.
Vi må også kontrollere dens popularitet og tekniske problemer.

Mange tak!
Med venlig hilsen,
Accepteret svarVenter på moderering
ok, hvornår ville denne funktion være klar til, at jeg kan komme på min hjemmeside?
Accepteret svarVenter på moderering
hvornår ville denne funktion være klar til, at jeg kan komme på min hjemmeside
Accepteret svarVenter på moderering
Hej Richard Aguiar,

Tak for dit svar.

Som nævnt ovenfor er denne funktion ikke angivet på vores køreplan.
Vi vil overveje det i den kommende version.

Mange tak!
Med venlig hilsen,
Accepteret svarVenter på moderering
Hej alle sammen, jeg er også meget interesseret i denne funktion, dette ville hjælpe mig meget. Jeg håber, at dette snart bliver implementeret!