1. ThomasBunte
  2. Funktionsideer til WP File Download af WP File Download
  3. Fredag 28 2016. oktober
  4.  Tilmeld dig via e-mail
Det ville være yderst hjælpsomt, hvis det kun var muligt at begrænse WP File Download s Søgemaskine over filer i en bestemt kategori og underkategori. Så ikke over alle filer, der håndteres via WP File Download , men kun for en "undergruppe".
I samme retning: Det vil være nyttigt, hvis det var muligt at aktivere inden i SearchEngine det kategoribaserede filter kun for børnene i en defineret kategori.

Akutt kan vi kun vise "File / folder" -træet, som vi ønsker - men søgemaskinen håndterer det ikke på samme måde!
Accepteret svarVenter på moderering
Hej,

Tak, fordi du kontakter os her om denne udvidelse.
Vi har allerede haft denne funktion i WP File download plugin. For flere detaljer: https://www.joomunited.com/ wordpress -demo / wp-file-download-search-engine /

Mange tak!
Hilsen,
Accepteret svarVenter på moderering
Jeg har en licens for dette plugin, men den egentlige søgemaskine passer ikke til den anmodning, som blev skrevet i opgaven. Fordi det altid viser alle eksisterende kategorier og søgninger over alle filer, der blev gemt i WP-File Download.
Anmodningen var at begrænse denne søgning over kun filer / underkategorier under en bestemt kategori.
Fe Du har:
Productbrochures
Productmanual
Marketingmanual

Og anmodningen var at have i Marketingarea på webstederne kun en søgning efter filer i kategori (og underkategorier under det) Marketingmanuals.

Hej Thomas
Accepteret svarVenter på moderering
Hej,

Jeg beklager, men dette forum er kun til spørgsmål, der sælges før salg, for al teknisk anmodning bedes du give os en billet (menu Support> Billettsupport).
Den ansvarlige udvikler vil se på det.