1. ethen
  2. Funktionsideer til WP File Download af WP File Download
  3. Søndag 26 2017. marts
  4.  Tilmeld dig via e-mail
Hej, jeg vil gerne finde ud af mere om e-mail-meddelelsesfunktionen i WP File download .

Min antagelse af min WP file download antages kun at være tilgængelig for registreret bruger, er jeg i stand til at indstille e-mail-meddelelsen på en sådan måde, at administrator får e-mail-meddelelse, når en registreret bruger downloader filen. Kan e-mail-meddelelse angive det downloadede filnavn og brugeroplysninger?

Tak skal du have!
Accepteret svarVenter på moderering
Hej,

Tak, fordi du kontakter os her om denne udvidelse.
Dette er noget, vi har planlagt til en fremtidig større udgivelse: version 4.1 (vi er i øjeblikket i version 3.7. 10 ).
Det ligner E-mail-meddelelse funktion i Dropfiles udvidelsen for flere detaljer:
https://www.joomunited.com/documentation/ dropfiles # toc-2-7-email-notifications