1. jsanyaolu
  2. Funktionsideer til WP File Download af WP File Download
  3. Mandag 31 2020. august
  4.  Tilmeld dig via e-mail
Vi købte dette plugin med henblik på deling af kontorfiler blandt holdet, nogle gange kan vi have mere end 6 administratorrollebrugere på vores webstedsbackend, hvor hver af dem har forskellige personlige mapper.
kan du aktivere hver persons mulighed for at oprette en personlig adgangskode til deres mapper? På denne måde kan hver person beskytte indholdet af deres mappe, selv når forskellige rollebrugere kan se deres mappe. Se vedhæftet billede
Dette vil gå langs med styrken af ​​dette plugin-brug.

Tak
Vedhæftede filer (1)
Accepteret svarVenter på moderering
Hej,

Tak for din tilføjelse af din funktion her.

Vi købte dette plugin med henblik på deling af kontorfiler blandt holdet, nogle gange kan vi have mere end 6 administratorrollebrugere på vores webstedsbackend, hvor hver af dem har forskellige personlige mapper.
kan du aktivere hver persons mulighed for at oprette en personlig adgangskode til deres mapper? På denne måde kan hver person beskytte indholdet af deres mappe, selv når forskellige rollebrugere kan se deres mappe. Se vedhæftet billede
Dette vil gå langs med styrken af ​​dette plugin-brug.

Da du er den første person, der anmoder om denne funktion, skal vi indsamle flere brugeres krav.
Vi har planlagt at implementere adgangskodebeskyttelsen til filer og kategorier, men kun på frontend.

Under alle omstændigheder bemærkede vi dette i vores planlægningsliste.