1. pgrue1968
  2. Funktionsideer til WP File Download af WP File Download
  3. Tirsdag 28 2017. november
  4.  Tilmeld dig via e-mail
Hej,

Jeg kan ikke forbinde plugin med min onedrive forretningskonto. ( onedrive personlig er okay)
Det ser ud til, at login.live.com kun er til personlige ondrive-ejere.
efter at jeg har indtastet min e-mail-adresse, får jeg en fejl. (konto ukendt)
Jeg bruger plan 1 ( Onedrive / Sharepoint)

PS: Opdater venligst plugin, fordi klienter ikke kender forskellen mellem personlig og forretning.

jubel,
hilsen

Peter
Accepteret svarVenter på moderering
Hej,

Tak for din anmodning om funktion her. Dette er noget, vi har planlagt til en fremtidig udgivelse af Addon: version 4.0 . 2 (vi er i øjeblikket i version 4.1 ).