Lørdag 17. juli 2021
  6 Svar
  67 besøg
Hej,

jeg bruger wp-cli til at styre mange wordpress-websteder.

50+ websteder på en CentOS -server. Jeg bruger wp-cli og linux cli til at administrere, automatiseringswebsted (cron, opdater, udsted/opdater ssl, tjek kerneversion, opret/opdater websted/database, opret/skub/ryd cache) Har du wp-cli-hjælper til at logge ind og bekræfte dit plugin?

Curren, jeg har brug for login til webstedet, gå til Plugins og log ind. Jeg har brug for en cli -automatisering fra serveren for at logge ind og verificere plugin til aktuelle websted (er) og nye websteder (r). Tak
D
2 måneder siden
Hej,

Vi har ikke en sådan funktion, men du kan nemt opdatere indstillingen i en database, hvor JoomUnited-tokenet gemmes.
Tag dit opdateringstoken fra denne side https://www.joomunited.com/my-account/my-membership på venstre sidebjælke Watchfulli & Composer .

wp option update ju_user_token YOURTOKEN

Og du er færdig.

Med venlig hilsen
V
2 måneder siden
Hej, tak for dit svar.
Dette er en god løsning: D .;) Tak
V
2 måneder siden
Hej,
hvis mit token lækker, kan jeg anmode om at ændre et nyt token?
Tak
V
2 måneder siden
Hej,
hvad jeg mener er, hvis tokenet afsløres, kan jeg anmode om at deaktivere / slette det og oprette et nyt?
Tak
D
2 måneder siden
Hej,

det er ikke noget du kan gøre selv.
Du kan dog spørge os, vi gør det manuelt (hvis det ikke er en gang om ugen:) ).

Men det betyder, at du skal ændre token på alle dine websteder. Med venlig hilsen
V
2 måneder siden
Hej

Yub, meget sikkerhed!;)

God løsning. Kærlighed Tak