1. Marcolino
  2. Funktionsideer til DropEditor
  3. Tirsdag den 28 2020. april
  4.  Tilmeld dig via e-mail
slave. ho scaricato ed installato Dropeditor , jeg vil komme redaktør predefinito ma non mi compaiono le funzioni di creazione colonne e salvataggio layout.
Vedhæftede filer (1)
Accepteret svarVenter på moderering
Hej,

Tak, fordi du kontakter os her om denne udvidelse.

slave. ho scaricato ed installato Dropeditor , jeg vil komme redaktør predefinito ma non mi compaiono le funzioni di creazione colonne e salvataggio layout.

Du kan gå til Komponenter> DropEditor > Profiler> Standard> fanen DropEditor
og flyt derefter Kolonner funktion fra Andre tilgængelige værktøjer til Curent editor værktøjer.
For flere detaljer: https://www.joomunited.com/ joomla -dokumentation / dropeditor / 365- dropeditor -editor-profiler

PS: Skriv venligst på engelsk i de næste svar!

1. mere end en måned siden
  2. Funktionsideer til DropEditor