1. victor echegoyen
  2. ADVANCED GUTENBERG
  3. Søndag 04 2018. november
  4.  Tilmeld dig via e-mail
Hej fyre tak for plugin det er temmelig fantastisk, men jeg har nogle problemer med mit tema (Neville Theme), jeg ved ikke, om mit tema er problemet. :( :( :(
Jeg håber, at billederne giver dig mulighed for at se problemet. (Det første billede er, hvordan det ser ud på temademoen, så hvordan det skal vises, det andet, hvordan det vises med Advanced Gutenberg Plugin, og det tredje er, hvordan det vises med elementor-plugin)
Når jeg begynder at tilføje tekst på mine indlæg (afsnit), virker teksten ok, men når jeg klikker på forudgående visualisering, ser den bare ikke ud, som den skal se ud, hvad angår demo og det avancerede gutenberg-plugin. Jeg vil virkelig bruge dit plugin, så hjælp mig med dette problem.
Mange tak!
Vedhæftede filer ( 3 )
Accepteret svarVenter på moderering
Hej,

Tak, fordi du kontakter os her om denne udvidelse.
For at få et dybere kig på dit problem, så send os en billet (menu Support> Billettsupport).
Vores ansvarlige udvikler vil se på det.

1. mere end en måned siden
  2. ADVANCED GUTENBERG