1. mineral
  2. ADVANCED GUTENBERG
  3. Fredag 03 2020. april
  4.  Tilmeld dig via e-mail
Vi vil gerne rydde data fra nyhedsbrev og kontaktformular.
Jeg har set advgb_contacts_saved og advgb_newsletter_saved tabellerne, men jeg vil gerne vide, om der er nogen nem måde at tømme dataene på?
Jeg mener uden behovet for at indtaste og røre ved databasetabellerne. Vi kan ikke lide at downloade nu og igen den fulde csv med alle test og gamle ting.
Tak yoi meget, godt arbejde
Accepteret svarVenter på moderering
Hej,

Tak, fordi du kontakter os her om denne udvidelse.

Vi vil gerne rydde data fra nyhedsbrev og kontaktformular.
Jeg har set advgb_contacts_saved og advgb_newsletter_saved tabellerne, men jeg vil gerne vide, om der er nogen nem måde at tømme dataene på?
Jeg mener uden behovet for at indtaste og røre ved databasetabellerne. Vi kan ikke lide at downloade nu og igen den fulde csv med alle test og gamle ting.

Denne funktion er ikke mulig i øjeblikket. Du kan fjerne dine gamle data manuelt efter at have hentet * .csv-filen.

1. mere end en måned siden
  2. ADVANCED GUTENBERG