1. juanjoalsz
  2. ADVANCED GUTENBERG
  3. Fredag 13 2020. marts
  4.  Tilmeld dig via e-mail
Kære Herrer,

Jeg har lige installeret dit forhåndsgutenber-plugin for at optimere det plugin, jeg købte forleden: WP File Download .

Hvad var min overraskelse, da jeg ville bruge gutenbergfunktionerne, og jeg kunne ikke bruge dem. Jeg har bedt om hjælp fra det tekniske team til det tema Listingpro, som jeg har installeret, men de fortæller mig, at de ikke kan gøre noget: https://help.listingprowp.com/wp-content/uploads/ 2020 / 03 /Screenshot_615.png

Ved du, om der er nogen måde, jeg kan bruge gutenber på min side? Det ville være meget vigtigt.

Tak på forhånd!
Accepteret svarVenter på moderering
Hej,

Tak, fordi du kontakter os her om denne udvidelse.

Jeg har lige installeret dit forhåndsgutenber-plugin for at optimere det plugin, jeg købte forleden: WP File Download .

Hvad var min overraskelse, da jeg ville bruge gutenbergfunktionerne, og jeg kunne ikke bruge dem. Jeg har bedt om hjælp fra det tekniske team til det tema Listingpro, som jeg har installeret, men de fortæller mig, at de ikke kan gøre noget: https://help.listingprowp.com/wp-content/uploads/ 2020 / 03 /Screenshot_615.png

Ved du, om der er nogen måde, jeg kan bruge gutenber på min side? Det ville være meget vigtigt.

Kan du vise mig flere detaljer om de problemer, du støder på, mens du bruger vores Adv. Gutenberg?
Send mig f.eks. Dit websted og dine skærmbilleder.

1. mere end en måned siden
  2. ADVANCED GUTENBERG