WP Media Folder

WP Media folder opretter ikke rigtige mapper / undermapper, det er en brugerdefineret WordPress-taxonomi. EN 3rd party plugin er blevet udviklet baseret på WP Media Folder. Den håndterer oprettelsen af ​​den fysiske mappe, men omfatter ikke alle funktioner i vores plugin. Grundlæggende skaber det automatisk fysiske mapper baseret på WP Media Folder mappestruktur.

Hvorfor bruger brugerdefineret taksonomi og ikke fysiske mapper?

• For ikke at bryde dine billedforbindelser, som om du ændrer et mappenavn
  • At være kompatibel med alle tredjeparts plugins, der bruger billeder (som WooCommerce, diasshow plugins ...)
  • For at indeksere billeder i databasen (som WP) og være i stand til at anvende drift på det som at administrere galleri, skal du ændre størrelsen på billeder ...
  • Hvis du afinstallerer plugin'et, går alt tilbage til normal

Kan jeg bruge og synkronisere eksisterende mapper fra min server?

Vi har en import- og synkroniseringsfunktion inkluderet i plugin'et (main plugin, addons not required). Mere information her >>

Vi har en import- og synkroniseringsfunktion, der er inkluderet i plugin'et (hoved plugin, ekstraudstyr ikke påkrævet), som lader dig gennemse din servermappe og importere alle mappestrukturer og filer. Du kan også lave et enkelt mappeudvalg og definere en synkroniseringsforsinkelse, mere information her >>

Plus, en NextGEN galleri importør er også inkluderet.

Nej dette er en af ​​de største fordele ved at bruge brugerdefineret taksonomi, dine medier og medier og medier links forbliver uberørt på din server.

Selvom du sletter plugin'et, er medieadministratoren tilbage til normal med alle dine medier angivet.

Ja, vi har medtaget i de plugin-kommenterede kroge og filtre, og vi har en dedikeret dokumentation til det.

Det hjælper erfarne udviklere til at tilslutte enhver anden tjeneste med vores plugin, og du kan også bede om nye på vores dedikeret forum.

Disclaimer: Disse oplysninger er ikke juridisk rådgivning og er kun til orientering. Ikke alle vores udvidelser er bekymrede på samme niveau af GDPR.

Hvilke data bruges af vores udvidelse?

Udvidelsen opretter cookies (30 dage), men de bruges kun til at gemme brugergrænsefladens (UX) præferencer og forbedre anvendeligheden af ​​udvidelsen.

WordPress, 3. part og vores udvidelse

Du skal tage højde for, hvis du tillader, at dine webstedsbrugere uploader medier på frontend, at plugin'et bruger WordPress-bruger sessioner. WordPress-brugerdata kan administreres, eksporteres, slettes fra WordPress-indstillingerne siden 4.9.7-versionen. I WP Media Folder kan du gøre brug af tredjepartstjenester, f.eks. Google Drive, Dropbox, OneDrive ... Disse tjenester samt WordPress arbejder alle på at gøre deres produkter og tjenester, der er kompatible med GDPR på deres side.

Du kan mere om GDPR fra Europa-Kommissionens Databeskyttelsesside

Ja, nøjagtigt som normalt :) Og du har også en indstilling til at lede mediesøgning gennem hele mappen eller i hver mappe.

Du kan også søge i mappen (ikke medier).

Ja plugin virker nøjagtigt som WordPress en. Hvis Wordpress håndterer medierne, vil WP Media Folder også gøre det.

Vi har også tilføjet en ny medietype (som en mulighed) som: fjern video (Youtube ...), animerede GIF'er eller medier fra skytjenester (Google Drive, Dropbox, OneDrive)