WP File Download

Disclaimer: Disse oplysninger er ikke juridisk rådgivning og er kun til orientering. Ikke alle vores udvidelser er bekymrede på samme niveau af GDPR.

Hvilke data bruges af vores udvidelse?

WP File Download henter statistikker om, hvilken fil der er blevet downloadet, men de er ikke relateret til brugeren specifikt, det er kun anonyme data. Udvidelsen opretter cookies (30 dage), men de bruges kun til at gemme brugergrænsefladens (UX) præferencer og forbedre anvendeligheden af ​​udvidelsen.

WordPress, 3. part og vores udvidelse

Du skal tage højde for, hvis du tillader dine websitebrugere at uploade filer på frontend, at plugin'et bruger WordPress-bruger sessioner. WordPress-brugerdata kan administreres, eksporteres, slettes fra WordPress-indstillingerne siden 4.9.7-versionen.

I WP File Download kan du gøre brug af tredjepartstjenester, f.eks. Google Drive, Dropbox, OneDrive ... Disse tjenester samt WordPress arbejder alle på at gøre deres produkter og tjenester, der er kompatible med GDPR på deres side.

Du kan mere om GDPR fra Europa-Kommissionens Databeskyttelsesside

Hvis du har en touchscreen-computer på Windows ved hjælp af Chrome, kan du muligvis ikke trække og slippe kategorier med berøringsskærmen, men kan kun trække og slippe kategorier med musen. For at rette op på dette problem skal du deaktivere berøringshændelser i Chrome.

Type chrome: // flags i Chrome adresselinjen og tryk på GÅ IND

touch screen

Find Aktivér berøringshændelser > Skift indstillingen til handicappet

WP File Download bruger sin egen ramme, som automatisk installeres i / wp-indhold / mu-plugins

Nogle gange har denne mappe fejlagtige tilladelser, og WP File Download kan ikke installere sine rammer.
For at løse dette problem:

• Opret mappen / wp-indhold / mu-plugins
  • Sørg for, at / wp-indhold / mu-plugins kan skrives af din webserver bruger
  • Gå igen til din Wordpress administration side og kontroller, om du stadig har fejlen.

Du har stadig problemet

• Udpak indholdet af wp-file-download.zip-filen på din lokale maskine
  • Opret mappen / wp-indholdet / mu-plugins på dit websted, hvis det ikke eksisterer
  • Kopier indholdet af / wp-fil-download / framework / folder fra previouly pakke ud filer til / wp-indhold / mu-plugins / mappen på din website server
  • Gå igen til din Wordpress administration side, du bør ikke have fejlen længere

WP File download bruger WordPress natice Bruger roller. Du har 2 muligheder for at definere filen visning på den offentlige side og filhåndtering på admin side.

• Begræns adgang til fil på den offentlige side: I hver kategori, du kan definere i et enkelt klik, kan brugerens rolle se filerne. For eksempel vælge abonnenter for at begrænse filerne, der kun skal ses til abonnenter (registrerede brugere på din WordPress-Homemeside)
  • For at begrænse adgangen til filhåndtering har du dedikeret grænseflade til at definere handlinger pr. Brugerroller. For eksempel kan heksebrugere redigere egne filer, redigere alle filer, tilføje filer, slette filer ...

Ja, der er et importørværktøj, der skal aktiveres i de globale parametre.

Derefter kan du vælge en filkategori på den ene side og på den anden side gennemse dine servermapper (som i din FTP-klient). Vælg filer og klik på importknappen, du er færdig!

Ja, det kræver opsætning. Adgangsbegrænsning kan opsættes ved hjælp af WordPress-brugerroller (administrator, forfatter ...)

• For hver kategori af filer kan du konfigurere heksens brugerrolle vil kunne vise og downloade filer
  • For hver filhåndtering kan du opsætte handlinger på brugerroller, for eksempel kan forfattere kun styre deres egne filer

Der er ingen dedikeret form, men du kan brugerroller til det. Du kan oprette en brugergruppe (brugerrolle), der kun tillader at uploade filer.

Ja det er, det er en funktion, du kan aktivere i de globale parametre: "Aktiver fjern download". Derefter kan du tilføje en fjernfil som enhver anden lokal fil (begge kan blandes), definere en titel, en URL for filen, en udvidelsestype (for ikonet, zip, xls ...).

Selvfølgelig er du velkommen. Du kan kontakte os på forummet for det, hvis det er et nyt sprog.

Inkluderede sprog: Engelsk, Fransk, Tysk.

Ja, du har mulighed for at definere:

• Brug et standardtema i alle plugins med en foruddefineret parameter (farver, visningsfilstørrelse ...)
  • Vælg et tema pr kategori og definer parameter fra kategorien

Hvis du har flere brugere, der bruger plugin'et, er nisteløsningen bedre at holde et lignende layout til dine filer på alle dine WordPress-Homemesider.

Hvis du er vært for din Homemeside på en WP Engine-server, kan du støde på 404 fejl på en eller anden type filer.
Dette skyldes, at WP Engine bruger en proxy med en bestemt konfiguration.

Først og fremmest, hvis du har ændret standard SEO-url på plugin-konfigurationssiden, skal du notere denne værdi og erstatte den i den første linje i den kode, vi leverer i de næste linjer (Placering ~ * ^ / erstatning_hovedet_af_you_have_changed_it/ * {).

Så kontakt venligst WP Engine supporten direkte https://wpengine.com/support/ og give disse oplysninger:

Vi bruger WP File Download plugin fra Joomunited. Når disse plugins bruges under dit miljø, støder vi på 404 fejl, når vi forsøger at downloade filer, der administreres af dette plugin.
Dette spørgsmål er allerede blevet bedt om til WP Engine, og du har rettet det til andre kunder i henhold til følgende forklaring.
WP File Download plugin genererer filer url, der behandles af et php script.
For eksempel / downloads / 14/category/11/file.pdf er internt omdirigeret, ved standard htaccess regler, til hovedindex.php filen.
Men da du betjener statiske filer via en Nginx-proxy, og hvis filen ikke findes, returnerer proxyen en 404-fejl, og index.php-scriptet kaldes aldrig.
For at rette op på denne 404-fejl, har vi brug for at føje til vores site's "Before" regler disse linjer, forudsat at port 6789 stadig er den rigtige på din side.
placering ~ * ^ / download / * {proxy_pass http: // localhost: 6789; $ Dynamic_upstream_read_only; }

Hvis du er vært for din Homemeside på en WP Engine-server, kan filen forhåndsvisning ikke virke.
Dette skyldes, at WP Engine forsøger at omdirigere robotsøgning, og Google Drive Viewer kan opdages som en botkrybning.

I så fald bedes du kontakte WP Engine Support team og bede dem om deaktivere omdirigering af bot-funktionen.