Social Backlinks

Social Backlinks er bygget til automatisk at synkronisere nyt indhold online, men der er en måde at gøre det på:
- Vælg det indhold, du vil synkronisere i Social Backlinks
- Vælg "Synkroniser, når en artikel er opdateret"
- Gå til din artikel og gem den bare

Ja, Social Backlinks er bygget til at synkronisere alt nyt indhold på alle sociale netværk.

Det første skridt er at konfigurere forbindelsen med sociale netværk ved hjælp af pdf- eller video-tutorialen, så er det færdigt! du skal blot vælge og udgive nyt indhold på din Homemeside.

Tjek venligst dine Twitter apps, som du har aktiveret adgang til "læs og skriv".
Hvis den ikke anvendes direkte, skal du oprette en ny app.

Det betyder at du bruger en "meta", der tvinger et standardbillede til at blive publiceret på facebook.
Meta er noget lignende og det skal være til stede inde i tag øverst på din side.
meta

Slet denne meta og alt vil virke!