SEO Glossary

For at aktivere SEO Glossary definitioner i SEO Glossary skal du aktivere indholds plugin i indholdstype:
Komponenter -> Zoo -> Fanen Indstillinger -> For eksempel Cookbook -> Bøj til opskrift og klik på "Rediger elementer" -> Vælg "Load Plugins".

Alfabetets bogstaver eller tegn kan tilpasses fuldt ud i hver ordliste. Så du kan administrere karakterer og lave specifikke ordlister.

Eksempel: Opret en ordliste med kun tal.

Ja, du kan anvende CSS på ordliste i artiklen og også på komponentvisningen.
Men i de fleste tilfælde behøver du ikke det, fordi du har nogle visuelle vælgere til farver, grænseradius, skygge, værktøjstip-stilarter ... i komponentparametre.

Ja, du kan tilføje så mange definitioner og også oprette så mange ordlister som du vil.
Brug derefter menupunktet eller en generel parameter til at vise dine ordlister.

Ja, du kan deaktivere værktøjstips ved hjælp af parameteren: "Call content plugins for definitions".
Det er også muligt at deaktivere værktøjstips på specifikt indhold ved hjælp af tagget {seog: deaktiver}

Ved hjælp af en generel parmater kan du også vælge at kun vise værktøjstipene.

SEO Glossary blev bygget ved hjælp af Joomla standardfiler.

Så for at oversætte frontendsprog finder du den vigtigste standard sprogfil i:
/language/en-GB/seoglossary.ini

Og for at oversætte backend-sprog finder du standardsprogfilen i:
/administrator/language/en-GB/seoglossary.ini

Ikke på en automatisk måde, men der er en tutorial lavet af en kunde på vores forum (takket være corpus).

Brug disse omhyggeligt og altid opbevar sikkerhedskopier

1. Åbn phpmyadmin
2. Gå til jos_glossary tabel og klik på SQL fanen
3. Indsæt dette i SQL-forespørgslen

Vælg `id`,` published`, `checked_out`,` tdate`, `tterm`,` tfirst`
`Tdefinition`,` tname`, `tmail`,` tcomment`, `tedit`,` catId` FRA `jos_glossary` hvor 1

4. Tryk på knappen, kan du se resultaterne nu.
5. rul ned til Forespørgselsresultater operationer og klik i Eksport link
6. i det nye vindue i Eksporttype vælge INSERT og fjern markeringen af Struktur mulighed. Tryk på knappen og download SQL-filen
7. Åbn den downloadede sql-fil med en god tekstredigerer (Notepad ++, gedit, komodo)
find linjerne

Indsæt i `jos_glossary` (` id`, `published`,` checked_out`, `tdate`,
 `tterm`,` tfirst`, `tdefinition`,` tname`, `tmail`,` tcomment`
`tedit`,` catid`) værdier

Formentlig vil det være mere end 1 time i SQL-filen
og gøre dem sådan

Indsæt i `j25_seoglossary` (` id`, `state`,` checked_out`, `checked_out_time`,
`tterm`,` tfirst`, `tdefinition`,` tname`, `tmail`,` tcomment`
`tedit`,` catid`) værdier

8. Gem SQL-filen og gå tilbage til phpmyadmin og importer den

Vær først og fremmest at lave sikkerhedskopier. Andet opmærksomhed i præfiks (min var jos_ og j25_)