My Testimonials

Frontend-testimonialbrugerindlæggelsen skal konfigureres fra:

• De globale indstillinger> Aktivér frontend testimonial indsendelse / udgave
  • Tilladelserne (udvidelseskonfiguration)> Finjustér handling pr. Joomla brugergruppe

Yderligere oplysninger findes i dokumentationen.

Dette er ret simpelt, åbne udvidelseskonfigurationen og følg din virksomhedsoplysninger. Virksomhedsoplysningerne vil blive tilføjet i søgeresultaterne og i Google Maps også (hvis du har en fysisk adresse).