Droptables

Ikke noget! du kan gøre de samme ting. Fra artiklen er komponenten indlæst i en lightbox og ikke i komponentvisningen, det er den eneste forskel.

Ja, det kan være eller ej som en mulighed i hver tabel.
Den modtagelige tilstand er virkelig avanceret, da du kan definere en prioritet for hidding kolonner på mobile størrelser. Når kolonner er gemt, vises en mobilmenu med afkrydsningsfeltet for at tvinge visning / skjul af kolonner.

Kolonnestørrelsen er fastsat under tabeludgaven, og hvis du har brug for at respektere dit indholdsformatering, kan de responsive deaktiveres på hver tabel. Hvis størrelsen på alle søjlerne er for stor til beholderen, får du et overløb, og du kan nemt rulle på taktile enheder.

Ja det virker sammen med alle WYSIWYG Joomla redaktører. Så du kan sætte et bord i artiklen, brugerdefineret HTML-modul, K2 ...

Alle de komponenter, der kalder Joomla content plugin, kan vise en droptable.

Ja selvfølgelig! denne komponent er bygget til det.

Temaer er her for at hjælpe dig med designprodukterne, men du er helt fri til at designe din egen.

Ja!

Droptables er bygget til at blive brugt i hvert WYSIYG editor-felt, du skal blot have indholds plugin, der skal kaldes. Det meste af tiden er det aktiveret som standard.
Det er ikke tilfældet i Joomla HTML-brugerdefineret modul, du skal aktivere det.

På fanen Indstilling skal du indstille indstillingen Forbered indhold til Ja.