Kan jeg tilsidesætte eller oprette et nyt Droppics tema?

Du kan tilpasse og tilføje tema til Droppics, men vi bruger ikke standard MVC Overrides men Joomla standard plugin system.

Droppics temaer er faktisk plugins, og de er placeret i mappen / plugins / droppics

Du skal kopiere et plugin, ændre navnet på plugin'et for at oprette dit nye plugin (pluginname.xml og klassens navn på plugin'et). Derefter skal du installere det via Joomla standard installer, det skal vises i listen over temaer. Du kan derefter gøre alle de ændringer, du ønsker i dette tema, det vil ikke blive påvirket af opdateringer.