Droppics

Du kan tilpasse og tilføje tema til Droppics, men vi bruger ikke standard MVC Overrides men Joomla standard plugin system.

Droppics temaer er faktisk plugins, og de er placeret i mappen / plugins / droppics

Du skal kopiere et plugin, ændre navnet på plugin'et for at oprette dit nye plugin (pluginname.xml og klassens navn på plugin'et). Derefter skal du installere det via Joomla standard installer, det skal vises i listen over temaer. Du kan derefter gøre alle de ændringer, du ønsker i dette tema, det vil ikke blive påvirket af opdateringer.

Ja!

Droppics er bygget til at blive brugt i hvert WYSIYG editor-felt, du skal blot have indholds plugin, der skal kaldes. Det meste af tiden er det aktiveret som standard.
Det er ikke tilfældet i Joomla HTML-brugerdefineret modul, du skal aktivere det.

På fanen Indstilling skal du indstille indstillingen Forbered indhold til Ja.

Ja, fordi Droppics beholder en kopi af originale billeder for at regenerere miniaturebilleder.
Så når du ændrer billedstørrelse i parametre, bliver du bedt om at regenerere miniaturebilleder.

Hvis du ikke regenererer thumbnail, vil gammel størrelse blive brugt til gallerier, der allerede er online.

Droppics er gemt dine billeder under: / images / com_droppics / ID-of-the-gallery.
Så du kan få adgang til alle billeder med andre billedværktøjer, hvis du vil.