Dropfiles

Disclaimer: Disse oplysninger er ikke juridisk rådgivning og er kun til orientering. Ikke alle vores udvidelser er bekymrede på samme niveau af GDPR.

Hvilke data bruges af vores udvidelse?

Dropfiles henter statistikker om, hvilken fil der er blevet downloadet, men de er ikke relateret til brugeren specifikt, det er kun anonyme data. Udvidelsen opretter cookies (30 dage), men de bruges kun til at gemme brugergrænsefladens (UX) præferencer og forbedre anvendeligheden af ​​udvidelsen.

Joomla, 3. part og vores udvidelse

Du skal tage højde for, hvis du tillader, at dine webstedsbrugere uploader filer på frontend, at plugin'et bruger Joomla-brugerens sessioner. Joomla brugerdata kan administreres, eksporteres, slettes fra siden 3.9 versionen.

I Dropfiles kan du gøre brug af tredjepartstjenester, f.eks. Google Drive, Dropbox, OneDrive ... Disse tjenester samt Joomla arbejder alle på at gøre deres produkter og tjenester, der er kompatible med GDPR på deres side.

Du kan mere om GDPR fra Europa-Kommissionens Databeskyttelsesside

Hvis du har en touchscreen-computer på Windows ved hjælp af Chrome, kan du muligvis ikke trække og slippe kategorier med berøringsskærmen, men kan kun trække og slippe kategorier med musen. For at rette op på dette problem skal du deaktivere berøringshændelser i Chrome.

Type chrome: // flags i Chrome adresselinjen og tryk på GÅ IND

touch screen

Find Aktivér berøringshændelser > Skift indstillingen til handicappet

Ja, der er et dedikeret plugin til at inkludere i Joomla-søgningen, eller du kan bruge vores søgnings- og filtreringsmotor (menu eller modul).

Dropfiles har opdaget, at din .htaccess ikke er opdateret. Det bør resultere i umulighed at downloade andre filer end pdf.

Htaccess-filen i den nyeste Joomla-version kan afvige fra din.
Hvorfor? Da en .htaccess-fil under en opdatering ikke altid opdateres.

Hvad skal jeg gøre?
Du kan downloade en J3.3 ny installationspakke og kopiere og indsætte htaccess-filen.
Du kan også fjerne linjen nedenfor fra din htaccess-fil:
RewriteCond% {REQUEST_URI} /component/|(/[^.]*|\.(php|html?|feed|pdf|vcf|raw))$ [NC]

Du kan tilpasse og tilføje tema til Dropfiles, men vi bruger ikke standard MVC Overrides men Joomla standard plugin system.

Dropfiles temaer er faktisk plugins, og de er placeret i mappen / plugins / dropfilesthemes

Du skal kopiere et plugin, ændre navnet på plugin'et for at oprette dit nye plugin (pluginname.xml og klassens navn på plugin'et). Derefter skal du installere det via Joomla standard installer, det skal vises i listen over temaer. Du kan derefter gøre alle de ændringer, du ønsker i dette tema, det vil ikke blive påvirket af opdateringer.

Ja!

Dropfiles er bygget til at blive brugt i alle WYSIWYG editor-felter, du skal bare have indholds plugin, der skal kaldes. Det meste af tiden er det aktiveret som standard.
Det er ikke tilfældet i Joomla HTML-brugerdefineret modul, du skal aktivere det.

På fanen Indstilling skal du indstille indstillingen Forbered indhold til Ja.

Ja, du kan tilføje en enkelt kategori (uden underkategorier) eller kategorier, der indeholder underkategorier.
I andet tilfælde vil underkategorier blive opført, og du kan navigere gennem dem.

Dropfiles giver dig mulighed for at tilføje enkeltfil eller kategorier af filer direkte i din WYSIWYG editor.
Dropfiles er kompatibel med alle redaktører, det betyder, at du kan tilføje filer i en artikel, et brugerdefineret modul eller i en hvilken som helst komponent, der kalder indholds plugins.