DropEditor

Droppics og Dropfiles er billedbehandling og filmanager Joomla-udvidelse, vi har oprettet.
Vi har som standard inkluderet en lysversion i DropEditor for at hjælpe dig med at starte med. Hvis du vil have en komplet version af disse værktøjer, kan du købe den på deres dedikerede sider.

Bemærk, at et 3. værktøj også er integreret som editor-knap, installerer du det: Droptables.

DropEditor skal installeres, og i den globale Joomla-konfiguration kan du derefter angive DropEditor som standard editor.

Ja, du har 2 muligheder vedrørende DropEditor i Joomla.

• Du kan tildele en Joomla User Group til en bestemt DropEditor-profil: Gå i Komponent> Dropeditor> Profiler
  • Du kan også tildele DropEditor som standard i Joomla brugerprofil